Ky është vendi ‘i mallkuar’ për seks

Japonia është e njohur për kulturën e saj seksuale dhe është zbuluar se marrëdhëniet mes çifteve janë cdo ditë e më shumë në rënie.

“Marrëdhënia seksuale nuk është dicka që më nevojitet apo e dëshiroj,” – tha një vajzë për BBC.

Shumë të rinj kanë një mënyrë jetese ku mungon plotësimi i nevojave fizike, edhe pse aty është ndërtuar ‘Hoteli i Dashurisë.’

“Ka shumë meshkuj si unë që janë të frikësuar nga femrat. Ne jemi të frikësuar nga ideja e injorimit,” – tha komediani Ano Matsui.

Sipas një studimi të bërë së fundmi, 40% e femrave të moshës 18-34 janë të virgjëra. Disa mendojnë se pornografia është përgjegjëse për nxitjen e dëshirave seksuale që kanë të rinjtë.

Ndërsa të tjerë thonë se marrëdhëniet janë kufizuese në mendimet apo opinionet e njerëzv, si një 24-vjecare që thotë: “I dashuri mund të më kufizojë lirinë time, unë nuk e dua këtë.