Home Këshilla të ndryshme Ky ilaç bën mrekullinë me kockat

Ky ilaç bën mrekullinë me kockat

Ky ilaç bën mrekullinë me kockatDhimbjet në eshtra janë dhimbje e shpeshtë te personat e moshuar. Më së shpeshti shfaqen te femrat, pasi më shpesh gjatë jetës i ekspozohen ujit të ftohtë.

Tani ju prezantojmë ilaçin natyral për shërimin e nyjave me dhimbje dhe eshtrave.

PËRBËRËSIT:

2 lugë xhelatinë;

Lëngun e një portokalli;

Pak kanellë;

2 lugë mjaltë.

Masën e përzieni mirë dhe e lini të qëndrojë për dy orë. Pastaj masën në shtresë të hollë a aplikoni në hapësirat me dhimbje.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

(Disa) ushqime dhe kanceri, kronologjia e një lidhjeje të dyshuar!

U deshën 50 vjet për të kuptuar se stilet e jetesës, në radhë të parë ajo që në pjatë, janë në origjinë të në shumë se gjysmës së tumoreve Për të kujtuar rëndësinë e ndjekjes së një diete korrekte është Shoqata Italiane për Hulumtime të Kancerit (Airc), e cila është kthyer në 2,500 sheshe italiane me iniciativën ‘Portokalli i Shëndetit’. Të...