Home Këshilla të ndryshme Ky lëng ul kolesterolin në gjak

Ky lëng ul kolesterolin në gjak

Ky lëng ul kolesterolin në gjakMajdanozi nxit sekretimin e materieve të dëmshme prej trupit dhe nxit qarkullimin e gjakut. Në kombinim me limon, me sukses e ul nivelin e kolesterolit në gjak.

Përbërësit:

1,5 litra ujë

3 pjesë majdanoz

1 kg limon

Sodë bikarboni

Përgatitja:

Sugjerohet të keni limon të kultivuar në mënyrë natyrale. Zieni ujin dhe e lini të ftohet më pas. Limonin më pas e preni në rriska, imtësoni majdanozin dhe e shtoni në ujin e ftohur, e mbuloni dhe e lini të qëndrojë për 24 orë, në frigorifer. Të nesërmen përzieni përsëri dhe e hidhni në shishe. Për çdo ditë konsumoni rreth 1 dcl lëng.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...