Ky tipar i meshkujve është më tërheqës për femra

Hulumtimet e reja kanë zbuluar një cilësi fizike tek meshkujt që tërheq më shumë femrat dhe është goxha e habitshme.

Harrojini orët e shpenzuara në palestër për të pasur trup të tonifikuar dhe muskuj sa më të formuar, apo përgatitja për orë të tëra para pasqyrës për takimin e parë.

Hulumtimet e reja kanë zbuluar një cilësi fizike tek meshkujt që tërheq më shumë femrat dhe është goxha e habitshme.

Në vend të kësaj, duhet të kaloni pak më shumë kohë duke larë e dhëmbët – sepse një buzëqeshje e ndritshme është numri një që tërheq seksin e kundërt.

Një sondazh i ri zbuloi tiparet më të mira fizike që gratë kërkojnë për një partner të mundshëm të ri dhe 71% e zonjëve thonë se një “buzëqeshje e bukur” e kryeson listën e kërkesave të tyre.

Për këtë studim ekipi në Remescar mori në pyetje 2,197 femra, për preferencat e tyre të takimeve dhe zbuloi se personaliteti ishte gjithashtu një faktor shumë i rëndësishëm.

62% thanë se një djalë me një personalitet të mirë (me kë ata mund të qeshnin).
Cilësi të tjera të tjera që bënë pjesë te pesë të parat ishin tipi (61%), familja e mirë (44%) dhe besnikëria (40%). /360grade.al/