Home Shëndetësi Lëkura e thatë gjatë stinës së verës

Lëkura e thatë gjatë stinës së verës

lekuraNëse keni lëkurë normale dhe kohët e fundit ju është tharë më tepër seç duhet kjo është vetëm si pasojë e diellit dhe e stinës së ngrohtë.

Përpiquni që gjithmonë para se të dilni nga shtëpia të lyheni me krem kundra rrezeve të diellit.

Aloe Vera- Përdorni një krem të tillë hidratues pas plazhi, pasi të keni bërë dush. Ndihmon në ruajtjen më gjatë të ngjyrës.

Ushqimi- Ushqimet luajnë një rol shuam të rëndësishëm në mbajtjen e ngjyrës së plazhit. Konsumoni sa më shumë fruta të kësaj stine, përfshirë karotat, pjeprat, shalqinjtë, pjeshkat dhe kajsitë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Femrat që kanë këto inde në gjoks rrezikohen nga kanceri

Si mund ta verifikoni a jeni të rrezikuara? Agjencia e ushqimit dhe e pijeve ka propozuat që gjatë kontrollit në mamograf të fokusohen në rrezikun nga kanceri i gjirit ndaj të cilit deri tani pothuajse askush nuk i ka kushtuar kujdes – a kemi dendësi të vogël apo të madhe të indeve në gji. Gjinjtë e forta me inde të dendura...