Lëkurën e tharë trajtojeni me kohë

prisni-shum-euml-gjat-euml-para-se-ta-trajtoni-problemin_hdNë një periudhë kohore, pavarësisht tipit të lëkurës sonë, qoftë ajo edhe e yndyrshme, përballemi me dehidrim të vazhdueshëm. Mos prisni shumë gjatë para se ta trajtoni problemin.

Shumica e njerëzve fillojnë përdorimin e hidratuesve pasi që vërejnë që lëkura e tyre është krejtësisht e tharë. Kjo ndihmon poashtu, por natyrisht që më pak se të ishte trajtuar qysh në fillim.

Mënyra më e mirë e hidratimit është përdorimi i kremit menjëherë pas larjes së fytyrës.

Zgjidhja: Thajeni lëkurën me anë të peshqirit dhe hidratoni të gjithë sipërfaqen e lëkurës.