Home Këshilla të ndryshme Lëngu i trangullit i mirë për dhëmbët

Lëngu i trangullit i mirë për dhëmbët

Lëngu i trangullit i mirë për dhëmbëtLëngu i trangullit është një nga lëngjet më natyrale dhe të shëndetshme.

Pëmbajtja e tyre ndikon në rritjen e flokëve dhe shtresimin e thonjve. Përdorimi i këtij lloj lëngu ju ndihmon në përmirësimin e dhëmbëve nëse ato janë në gjendje të keqe dhe mishrat e tyre, meqë përmbajnë kalcium dhe fosfor.

Për të dhënë sa më shumë efekt është e rëndësishme që ai të kombinohet me karotë, spinaq apo edhe sallatë jeshile. Bashkimi i tyre përbën një kurë të mirë në trajtimin e reumatizmës dhe dhembjeve të kyçeve.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

99 Emrat e Bukur të Allahut

1. ER RAHMAN (I Gjithëmëshirshmi); 2. ER RAHIM (Mëshirëploti). “Zbritje prej Mëshiruesit, Mëshirëplotit!” Fusilet, 2. 3. EL MELIK (Sunduesi); 4. EL KUDUS ( i Pastërti); 5. ES SELAM (Paqedhënësi); 6. EL MUMIN (Siguruesi); 7. EL MUHEJMIN (Mbizotëruesi); 8. EL AZIZ (Fuqiploti); 9. EL XHEBAR (i Gjithëfuqishmi); 10. EL MUTEKEBIR (I Madhërishmi). “Ai është Allahu që nuk ka zot tjetër përveç Tij, Sundues i përgjithshëm, i Pastër (prej të metave që...