Home Këshilla të ndryshme Lëngu që ju shkrinë kilogramët

Lëngu që ju shkrinë kilogramët

Keni hequr pothuajse shumicën e kilogramëve shtesë, por kilogramët në stomakun tuaj edhe më tuje mund të shihen?

Nëse edhe më tutje jeni të mendimit se dhjamit në stomak nuk mund t’i gjeni “ilaç”, ekziston lëngu të cilin mund ta bëni vetvetiu dhe pa vuajtur urie të keni një stomak të rrafshët. Pa marrë parasysh se a dëshirojmë apo nuk dëshirojmë të humbim në peshë, apo dëshirojmë ta ruajmë peshën aktuale, uji ndihmon që gjitha funksionet trupore të punojnë pa shumë vështirësi.

Tretja e shëndetshme e ushqimit dhe largimi i grumbullimit të lëngjeve në trup janë beneficionet më të mira “ujore” për ata që dëshirojnë të humbin në peshë. Në mënyrë që ujin ta bëni edhe më të dobishëm dhe më të efektshëm në luftën tuaj për humbjen në peshë, nutricistja Sinthia Sas ka menduar një lëng, i cili zvogëlon fryrjet në stomak dhe përmirëson tretjen e ushqimit.

Ky lëng nuk është prej atyre lëngjeve pa shije, të cilin duhet ta konsumoni me hundën mbyllur. Pos se ju kthjellon, do të freskojë trupin tuaj dhe do t’ia bëjë një dush gjeneral nga brenda.

Lëngu që largon kilogramët dhe që freskon trupin tuaj nga brenda:

• 8 gota me ujë.

• 1 lugë rrënjë të xhenxhefilit.

• 1 trangull të freskët të madhësisë mesatare, i prerë dhe i qëruar në rriska shumë të holla.

• 1 limon të madhësisë mesatare të prerë në rriska.

• 12 gjethe mente.

Të gjithë artikujt e lartpërmendur i përzieni me ujë, i lini të qëndrojnë gjatë gjithë natës, në mënyrë që t’i thithë aromat dhe përbërësit e tjerë për ta konsumuar gjatë ditës tjetër. Ky lëng nuk bën çudinë, por me një meny ushqimore të ndarë në pesë shujta të vogla, si dhe me ushtrime të rregullta fizike, beli juaj do të jetë më i hollë e stomaku shumë më i rrafshët pa vuajtur asnjë ditë të vetme urie.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Sallata marule, aleatja më e mirë për t’u dobësuar, lehtësuar stresin dhe për të fjetur 8 orë rresht

Është mbretëresha e sallatave, por është gjithashtu një burim i shkëlqyeshëm i ushqyesve dhe ofron përfitime të shumta shëndetësore: kjo është arsyeja pse sallata marule nuk duhet të mungojnë në dietën tuaj. Pavarësisht se konsumohet shpesh për dietë, sallata marule është në të vërtetë një ushqim me veti të shumta terapeutike. Sallata marule është në dispozicion gjatë gjithë vitit, me...