Home Teknologji LG monitori i ri ofron 3D pa syze nga çdo kënd

LG monitori i ri ofron 3D pa syze nga çdo kënd

LG DX2500 është monitor kompjuterik 25-inçësh me 3D për të cilën nuk nevojiten syzet.

Të gjithë ata që e kanë provuar 3D-në do të konfirmojnë se çfarë lehtësimi është, posaçërisht tek syzet aktive, ndërsa magjinë e vet LG e arrin duke përcjellë kokën dhe sytë e shfrytëzuesit përmes kamerës së integruar.

Me këto të dhëna real-time përllogaritet largësia e tij nga sipërfaqja e ekranit dhe në bazë të kësaj optimizohet paraqitja e fotografisë (edhe pse nuk e kemi të qartë se çfarë ndodh kur monitorin e shikojnë më shumë se një person). Kjo zgjeron këndin përndryshe të ngushtë të shikimit të 3D-së në monitorët me teknologjinë stereoskopike pasive.

Kushton 1500 dollarë dhe mbetet të shihet nëse ky është kombinimi fitues 3D.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ju duket sikur ju zihen këmbët dhe ju kruhen? Ky është rreziku që ju kanoset!

Sindroma e këmbëve të lodhura (RLS) është një çrregullim, i karakterizuar nga një nevojë e fortë dhe e pakontrollueshme për të lëvizur këmbët. Njerëzit me RLS përjetojnë këtë nevojë së bashku me ndjesitë e çuditshme dhe të pakëndshme në këmbët e tyre, të cilat shpesh i përshkruajnë si ngjethje, zvarritje, këputje, kruajtje, ndjesi shpimi, djegie, dhimbje ose si shkarkime elektrike. RLS...