Home Ushqim Limoni dhe Uthulla e Molles

Limoni dhe Uthulla e Molles

Limoni dhe Uthulla e MollesLimoni lehte i shtohet cilesdo diete, dhe pervec tjera jane te lire! Ata ofrojne Vitamine C dhe barazojne ne trup bilancin e acideve dhe alkali.

Ju mund ti shtoni cajit limon, apo ujit, ose edhe te pergaditni dicka tjeter me limon, ose thjeshte te pini caj me limon. Ose bej nje rrug e kryej 3 pune duke ngrene brokoli te sperkatur me leng limoni dhe me pak hudher.

Uthulla e Molles: nuk eshte ushqimi i pare ne liste kur ikim per te blere gjera ushqimore, por, uthulla e molles eshte shume efektive.
Perberja kryesore e saj eshte, natyrisht, molla qe permbane nje mori vitamina duke perfshire ketu potas, kalcium, fosfor, sodium, magnez, klorin, hekur, flourine dhe sulfur. Pergadit sallata te cilave mund ti shtosh uthull molle.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...