Limoni kundër pikave të zeza

Limoni kundër pikave të zezaKy është një “locion” natyror dhe i thjeshtë për të pastruar fytyrën tuaj nëse keni pika të zeza

1. Lajini duart me ujë të rrjedhshëm dhe sapun.
2. Prisni një fetë të hollë limoni. Vendoseni në fytyrë me kujdes duke shmangur konturet e syve.
3. Pastroni fytyrën tuaj me ujë të pastër para se ta thani atë me një peshqir të pastër. Përsëriteni veprimin në mëngjes dhe darkë për disa ditë, pastaj ndërpriteni proçesin sapo lëkura juaj të rimarrë qartësi e saj dhe pikat e zeza të jenë zhdukur.