Home Ushqim Limoni shëron dhimbjen e kokës

Limoni shëron dhimbjen e kokës

Kjo, në fakt, do të thotë që kemi reaksion të butë alergjik ndaj disa ushqimeve që kemi konsumuar, ndërsa limoni mund të na ndihmojë në zbutjen e kësaj dhimbjeje.

Në këtë rast, në vend të tabletave kundër dhimbjes së kokës, mund të ndihmojë edhe limoni.

Duhet që t’i shtrydhni disa feta të limonit në një filxhan me çaj dhe ta pini, gjë që do të duhej menjëherë ta zbuste dhimbjen e kokës.

Gjithashtu, lëvorja e limonit, e grirë me rende dhe e shtypur në një masë, mund të përdoret si shtresë për kokë, e më së miri ndikon në zbutjen e dhimbjes së kokës, të shkaktuar nga temperatura.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...