Home Shëndetësi Livando, një truk kundër ftohjes dhe sinuzitit

Livando, një truk kundër ftohjes dhe sinuzitit

Livando, një truk kundër ftohjes dhe sinuzititThithja e livandos është shumë e efektshme kundër ftohjes dhe sinuzitit.

Pra, shtoni 5 pika vaj esencial livandoje në një tas me ujë të nxehtë dhe thithni avullin për rreth 15 minuta. Kjo do t’iu pastrojë rrugët e frymëmarrjes. Përsëriteni këtë veprim dy deri në tre herë në ditë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Çfarë ndodh nëse konsumoni cigare kur ushqeni fëmijën me gji?

Qumështi i gjirit e ndihmon fëmijën të fitojë imunitet dhe të luftojë sëmundje nga më të ndryshmet. Nëse një fëmijë konsumon qumësht ai është në gjendje që të mposhtë edhe tymin e duhanit. Shumë studime kanë treguar se një fëmijë që ushqehet me gji është më i fortë dhe shanset për t’u prekur nga sëmundjet janë më të pakta. Por...