Home Modë & Estetikë Lohan me këpucë nga Nine West

Lohan me këpucë nga Nine West

Nuk pushton vetëm kronikat e skandaleve Lindsay Lohan. Ndonjëherë e gjen edhe nëpër faqet fashion, teksa komentohet për veshjen, që gjithsesi ngelet në tonet e ekzibicionit.

Ky është një ndër ato raste kur veshja e saj nuk mund të thuhet se është perfekte, ama të paktën është e mirëkombinuar dhe këpucët janë një ndër aksesorët më të bukur.

Një model ‘casual’, që mban firmën Nine West, ndër më të shtrenjtat në botë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

A po merrni mjaftueshëm vitamina dhe minerale

Secili prej nesh ka nevojë për dhjetëra vitamina dhe minerale, për të arritur shëndetin optimal. Por, si mund të mësoni nëse po konsumoni mjaftueshëm? Marrja e vitaminave dhe mineraleve mund të jetë një çështje sfiduese, për arsyet e mëposhtme: Numri i madh i vitaminave dhe mineraleve Më shumë se 31 vitamina thelbësore dhe minerale duhet të konsumohen rregullisht. Por, vështirë se dikush ka kohën...