Home Këshilla të ndryshme Luftoni tumoret me xhenxhefil dhe mjaltë

Luftoni tumoret me xhenxhefil dhe mjaltë

Luftoni tumoret me xhenxhefil dhe mjaltëNjë grua amerikane, e cila pretendon se kishte vuajtur nga kanceri, ka publikuar recetën e një ilaçi popullor për të cilin thotë se e ka ndihmuar të kurohet. Receta përbëhet nga xhenxhefil dhe mjaltë, e cila ka arritur që pa dhembje ta kthejë atë në jetë.

Gruaja ka pasur kancer të gjëndrave endokrine. Ajo arriti të shërohet pa kirurgji dhe kimoterapi dhe tani thotë se është me shëndet të mirë.

Për përgatitjen e këtij ilaçi kërkohen dy rrënjë të mëdha xhenxhefil.

Xhenxhefili i copëtuar duhet të përzihet me një kile mjaltë shtëpie. Pas përzierjes do të duhet të konsumohet 3-4 herë në ditë nga një lugë ushqimi.

Por, duhet pasur parasysh se luga duhet të jetë e plastikës ose drurit, në asnjë formë e metalit ose qeramikës.

Efekti i parë që do ta ndjeni, do të vijë pas dy apo tre ditësh.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Lënia e cigares/ Kur mungesës së vullnetit i vjen në ndihmë teknologjia

Kudo dëgjojmë të flitet mbi dëmet që shkakton pirja e cigares. Por a është e lehtë të hiqet dorë nga ky zakon? Autoritetet shëndetësore në mbarë botën apelojnë për lënien cigares si një mënyrë për mbrojtjen e shëndetit. Në 2019, pak gjëra kanë mbetur pa u shpikur. Disa me qëllimin e zhvillimit të stileve tona të jetës, disa me qëllimin...