Majdanozi kundër zbokthit

Majdanozi kundër zbokthit Majdanozi është një ilacë shumë i mirë  kundër zbokthit.


Dimri është stina e vitit ku shpesh paraqitet zbokthi ne flokë, e për ta larguar këtë dukuri negative, do t’ju ndihmoje majdanozi.

Një maskë e cila përpunohet në këtë menyrë : tre luge te majdanozit te copëtuar përzihen me sasinë e njëjtë te vajit te ricinusit dhe me këtë mase flokët lyhen një here ne jave, pritet 15 minuta dhe shpërlahen.

Shume thjeshte por me efekt pozitiv.