Make up për mbrëmjet verore

make upmake upmake upMbrëmjet e ngrohta të verës janë shumë të favorshme për të dalur me shoqërinë në zhurmën e verës. Sot do ju japim një ide se si të trukoheni për mbrëmjet verore.  Këto këshilla janë të vlefshme për ju femra që dëshironi të dukeni si mbretëresha. Buzët ngjyrë vishnje, sytë në të kaftë të akullt dhe çdo gjë do të duket perfekte.

Për më tepër hidhini një sy videotutorialit!

KËSHILLA TË NGJASHME