Home Modë & Estetikë Make up për verën

Make up për verën

make upA e dini se make up-i në verë duhet të jetë i lehtë dhe i ëmbël? Nuk duhet ta teproni me fondatinën gjatë verës sepse do i mbyllni të gjitha poret.

Përdorni produkte kundër ujit në mënyrë që kur të djersitni ose të jeni në plazh të mos bien ose prishen. Të tilla janë: fondotina, rimeli dhe lapsi.

Zgjidhni kremrat mbrojtës në vend të fondotinës

Për mbulim të lehtë të lëkurës, provoni kremin me ngjyrë,  për shembull BB kremin, me faktor mbrojtës.

Sot do ju mësojmë si të bëni make up për sezonin e nxehtë. Për më tepër hidhini një sy videos:

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...