Manaferrat,jo vetëm të shijshme por shumë të shëndetshme!

ManaferratManaferrat mund t’i konsumojmë të freskëta, të grira apo komposto, dhe nga to bëhen edhe marmelata të shijshme, lëngje, ëmbëlsira dhe madje edhe verëra.

Ato janë të pasura me vitamina, minerale dhe fibra, me vlera të larta antioksiduese dhe ushqyese

Manaferrat janë fruta që rriten në shkurre të plot me ferra, dhe janë të përhapura në të gjithë botën.