Home Teknologji Internet Mashtrimi për shpejtësinë e internetit në Britani

Mashtrimi për shpejtësinë e internetit në Britani

Një tjetër skandal ka plasur së fundmi në Britaninë e Madhe, ndërsa një raport dëshmon se ka mospërputhje të dukshme shifrash mes reklamimit të kompanive për shpejtësinë e internetit dhe shpejtësisë mesatare të tij.

Në një rapor dy vjeçar, Ofcom raporton se shpejtësia mesatare e internetit në rang vendi është 6.8 Mbps, por ndërkohë mbi 80% e përdoruesve të internetit përdorin paketa, në reklamat e të cilave thuhet se shejtësia është mbi 10 Mbps.

Sakandali mori përmasa edhe më të mëdha u u publikua fakti se 50% e përdoruesve, përdornin në shtëpitë e tyre paketa interneti me shpejtësi 24 Mbps. Lidhur me këtë mospërputhje drastike shifrash, është ndërmarrë një hetim, për të zbuluar përmasat e mashtrimit.`

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja shenjat që tregojnë se mund ta keni kaluar koronavirusin, dhe të mos e keni kuptuar!

Është e mundshme që coronavirusin, së paku, siç konstatojnë ditëve të fundit ekspertët, e keni kaluar duke qëndruar në këmbë. Ekspertët theksojnë që ekziston mundësia që disa persona janë shëruar nga coronavirusi edhe përpara se të ktë nisur epidemia zyrtarisht. Nëse keni pasur forma të buta të këtyre simptomave, me siguri e keni kaluar sëmundjen me sukses. Hulumtimi i realizuar...