Home Shëndetësi Maska me kastravec për rifreskim të lëkurës

Maska me kastravec për rifreskim të lëkurës

maskeKastraveci ka veti pastruese dhe rigjeneruese, duke ndihmuar në irritimet e lëkurës e sidomos të syve.

Siç e dijmë kastraveci e freskon lëkurln falë siliciumit që ka, ai e lufton djersitjen dhe yndyrën e lëkurës. Kastravecin e presim hollë dhe e mbulojmë fytyrën me të.

Nuk duhet ta lani fytyrën pas, kësaj maske, është e këshillueshme të aplikohet çdo ditë.

Kastraveci ka aftësi diuretike, çka e bën atë një faktor të rëndësishëm në mbrojtjen e organizmit nga infeksionet urinare.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...