Maska natyrale për drejtim të flokut

Maska natyrale për drejtim të flokutNë vend të hekurit që shkatërron flokun tuaj dhe e bën më të thatë, më lehtë të thyeshme, mund të provoni një mënyrë tjetër të rrafshimit të flokut, transmeton gazeta Kosova Sot.

PËR KËTË MASKË JU NEVOJITEN:

• 1 lugë vaj ulliri; • 1 lugë vaj ricini; • 1 lugë vaj nga bima rrodhe (lat: • Arctium lappa L); • 1 lugë vaj luledielli; • 1 lugë mjaltë; • Të verdhët e një veze.

PËRDORIMI:

Maskën e aplikoni në flokun e pastër dhe të lagësht. E mbani një orë më pas e shpëlani si zakonisht. Nëse keni flokë shumë të ndryshëm, kjo maskë nuk ju sugjerohet, në të kundërtën u shkon për shtati të gjitha llojeve të flokut. SI VEPRON: Këta përbërës flokut i ofrojnë hidratim. Do të ishte mirë të përdorni edhe prej për flokë, që e mban atë të shëndetshëm. Nëse përdorni prodhime për të pasur flokë më me stil, provoni të mos i aplikoni për çdo ditë, sepse sikurse edhe hekuri ngjashëm edhe ato prodhime e dëmtojnë flokun.