Maska për fytyrë nga trangulli

Maska për fytyrë nga trangulliKjo maska prëferohet për lekurë normale të fëtyres dhe mund të përdoret tek të gjitha moshat.

Përbërësit:

1 lugë me lëng trangulli
1 lugë e sheqerit me kajmak
1 të bardhë të tundur të vezës
20 pika ujë trëndafili.

I përzini përbërësit dhe maskën e aplikoni në fytyrë dhe e hiqni pas 30 minutave.

 

KËSHILLA TË NGJASHME