Home Modë & Estetikë Maska për fytyrë të yndyrshme me spinaqi dhe kos

Maska për fytyrë të yndyrshme me spinaqi dhe kos

Kjo maska prëferohet për lekurë të yndyrshme të fëtyres dhe mund të përdoret tek të gjitha moshat.  Përbërësit: -Spinaq -Kos.  I përzini sasitë e barabarta të spinaqit dhe kosit dhe e aplikoni në formë të maskës për fytyrë. Pas 15 minutave e hiqni maskën.Kjo maska prëferohet për lekurë të yndyrshme të fëtyres dhe mund të përdoret tek të gjitha moshat.

Përbërësit:
-Spinaq
-Kos.

I përzini sasitë e barabarta të spinaqit dhe kosit dhe e aplikoni në formë të maskës për fytyrë. Pas 15 minutave e hiqni maskën.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...