Maskë me avokado për lëkurë të thatë

1Trajtimet me përbërës natyral si maskat, trajtimet për trup, për akne dhe me funksione të ndryshme janë të thjeshta për t’u përgatitur. Me pak njohuri personale, me disa receta të mira dhe përbërësit natyral, ju do zbuloni rrugen e duhur për të trajtuar fytyren me receta magjike, dhe jo shumë të kushtueshme.

 

1 të kuq veze

½ avokado të shtypur të bërë pure me piru

Përgatitja;

Përzieni përbërësit para se të jeni gati t’i përdorni. Vendoseni masen e përgatitur në fytyrë të cilen e keni larë më parë, madje keni pastruar dhe qafen që fytyra të jetë e njëjtë me pigmentin e qafës. Masken e përgatitur e lini të qëndrojë 20 minuta dhe shperlani me ujë të vakët ose me peshqir të lagur. Suksesi i kësaj maske do të vërehet tek lëkura e  cila do të ketë pamje të  ri-gjeneruar dhe të lëmuar.