Home Modë & Estetikë Maskë me kajsi

Maskë me kajsi

Maskë me kajsiE pasur me vitaminë A, karoten, sheqerna dhe minerale, kajsia shërben për të zbutur dhe rigjallëruar lëkurën.

Përhapni në lëkurën e fytyrës suaj një përzierje që përftohet nga përzierja e tulit të kajsisë dhe pak uji. Këtë përzierje lëreni të qëndrojë për 15 minuta në fytyrën tuaj. Më pas hiqeni maskën duke e shpëlarë fytyrën me ujë të ftohtë. Në fund aplikoni në fytyrë ujë trëndafili.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Kjo është arsyeja se pse na bëhet trupi me puçra kur emocionohemi

Të gjithë ne, themi në jo pak raste se na u bë lëkura me kokrra kur dëgjojmë ndonjë lajm të trishtë apo dëgjojmë një këngë të mrekullueshme. Matthew Sachs një ish-student në Harvard, ka studiuar vitin e kaluar individë që pësojnë “puçrra” kur dëgjojnë muzikë, për të kuptuar se si ndodh kjo. Hulumtimi shqyrtoi 20 studentë, 10 prej të cilëve pranuan...