Maskë me kakao për lëkurë të thatë

kakaoKeni lëkurë të thatë dhe lëkurë të irrituar?
Ne sot do t’ju sugjerojmë një maskë shumë të dobishme për lëkurën e thatë me pore të mbyllura.

Merrni pak kakao e përzieni me vaj ulliri dhe një të veze. Këto ingridientë i përziejmë sëbashku derisa të krijohet një trajtë homogjene.

Masën e përftuar e aplikojmë mbi fytyrë dhe e lëmë për 30 minuta. Pastaj e lajmë fytyrën me ujë të vakët. Maska këshillohet të përdoret për çdo ditë, për një javë rresht. Do shikoni ndryshime të mëdha në lëkurën tuaj.