Maskë me mazë qumështi për lëkurë me shkëlqim

Maskë me mazë qumështi për lëkurë me shkëlqimPërbërësit;

1 filxhan me mazë qumështi

3 lugë gjethe trendafil i eger

Përgatitja;

Hidhni gjethet e freskëta të trendafilit të egër në mazën e qumështit të cilen e keni vendosur në zjarrë të ngadalë. E lini sërish të qëndrojë masen në zjarr të ngadalë duke e përzier për rreth 30 minuta. Pas kësaj e lini masen të ftohet dhe pastaj vendosni masken në fytyrë. Kjo recete fantastike do t’ju ndihmojë të pastroni fytyren në thellësi, duke hequr të gjitha papastertitë e akomuluara në poret e fytyres.