Maskë nga mjalta, limoni e trëndafili

Këtë losion mund ta ‘prodhoni’ vetë, dhe ta përdorni për mirëmbajtjen e lëkurës.

Kjo reçetë është kombinim i lëngut të trëndafilit, që shërben për rregullimin e tonusit të lëkurës, mjaltës, e cila ka kualitete ushqyese dhe lëngu i limonit, i cili me aciditetin e tij poashtu vepron në forcimin e lëkurës.

Përbërsit
½ e limonit
2 lugë të ushqimit -lëng trëndafili
1 lugë të çajit – mjaltë organike

Si?
Shtrydhni limonin dhe me lëngun e tij përziene lëngun e trëndafilit dhe mjaltën. Pasi t’i përzieni mirë, losioni është i gatshëm që ta lyeni fytyrën.