Home Modë & Estetikë Maskë për flokë pa volum

Maskë për flokë pa volum

Maskë për flokë pa volumHedhim në blender:

1 të verdhë veze,
1 lugë vaj vegjetal avokado,
2 pika vaj esencial selvi,
2 pika vaj esencial limoni.

Përhapni masën e përftuar në të gjithë gjatësinë e flokëve me ndihmën e një krehri dhe lëreni të veprojë për 30 minuta.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Çfarë ndodh nëse konsumoni cigare kur ushqeni fëmijën me gji?

Qumështi i gjirit e ndihmon fëmijën të fitojë imunitet dhe të luftojë sëmundje nga më të ndryshmet. Nëse një fëmijë konsumon qumësht ai është në gjendje që të mposhtë edhe tymin e duhanit. Shumë studime kanë treguar se një fëmijë që ushqehet me gji është më i fortë dhe shanset për t’u prekur nga sëmundjet janë më të pakta. Por...