Home Shëndetësi Maskë për fytyrë e përgatitur në shtëpi

Maskë për fytyrë e përgatitur në shtëpi

maskeAvokadoja është fruti përfekt për të trajtuar lëkuren e pjekur, ose të bllokuar nga make up-i. Vaji i avokados është i pasur me acide yndyrore, vitamina dhe minerale. Mjalti është jashtëzakonsisht shkëlqyes dhe ndihmon lëkuren e ndjeshme të jetë sa më rezistente ndaj prekjes së infeksionit ose inflamacionit.

Përgatitja; Përzieni vajin e avokados me një lugë mjaltë mirë deri sa të shkrihen me njëri-tjetrin. Vendoseni në çdo pjesë të fytyrës dhe lëreni të qëndrojë 15 minuta. Shperlani fytyren me ujë të vakët dhe lyeni me një krem zbutës me baza qumështore. Përgatiteni këtë maskë të pakten disa herë në muaj që të shikoni një rezultat të kënaqshem.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...