Home Modë & Estetikë Maskë për lëkurë të thatë

Maskë për lëkurë të thatë

Maskë për lëkurë të thatëPërbërësit:

1 e verdhë veze

1 lugë qaji pluhur qumështi

1 lugë mjaltë

Përgatitja:

Përzieni një të verdhë veze, një lugë çaji me pluhur qumështi me një lugë çaji mjaltë dhe aplikojeni në të gjitha zonat e thata. Mbaje në fytyrë për 20 minuta dhe shpërlaje me ujë të ngrohtë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...