Home Shëndetësi Maskë për njollat kafe

Maskë për njollat kafe

maskeUthull me lëng portokalli  mbase për ju mund të jetë një kombinim i çuditshëm, por na besoni se kjo është formula perfekte për të parandaluar njollat kafe në lëkurë që shkaktohen nga dielli i verës.

2 lugë të vogla uthull molle dhe një lugë të vogël lëng portokalli i përziejmë dhe menjëherë i aplikojmë mbi lëkurën e fytyrës dhe të qafës, e cila fillimoisht duhet të jetë e pastruar mirë. E mbani për 40 minuta dhe e shplani fytyrën si zakonisht.

Nëse këtë kombinim e bëni çdo mbrëmje atëherë fytyra juaj do të jetë e pastër dhe e lëmuar.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Këto ushqime mund ta shkaktojnë migrenën

Krahas shumë faktorëve, edhe ushqimi ka një ndikim në rritjen e rrezikut nga  migrena, sëmundje kjo e cila është shumë e përhapur. Disa nga ushqimet që e shkaktojnë migrenën janë: Vezët- nëse keni një sistem tretës të ndjeshëm, atëherë duhet të keni kujdes me konsumimin e vezëve. Ato në disa raste mund ta rrisin sasinë e amoniakut, duke e dëmtuar sistemin...