Home Këshilla të ndryshme Maskë për sytë e fryrë nga lodhja

Maskë për sytë e fryrë nga lodhja

Maske per syte e fryer nga lodhjaPërgatisni një përbërje të fortë me kamomil…

Pasi ajo të jetë ftohur, zhytni në të dy copa për kompresë dhe vendosini në sy duke i lënë për 15 minuta. Përdoreni këtë maskë për disa javë rresht dhe do të shikoni efektin e menjëhershëm të kësaj kure popullore.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Lënia e cigares/ Kur mungesës së vullnetit i vjen në ndihmë teknologjia

Kudo dëgjojmë të flitet mbi dëmet që shkakton pirja e cigares. Por a është e lehtë të hiqet dorë nga ky zakon? Autoritetet shëndetësore në mbarë botën apelojnë për lënien cigares si një mënyrë për mbrojtjen e shëndetit. Në 2019, pak gjëra kanë mbetur pa u shpikur. Disa me qëllimin e zhvillimit të stileve tona të jetës, disa me qëllimin...