Home Këshilla të ndryshme Mbani trupin të freskët

Mbani trupin të freskët

Vishni rroba të lehta dhe që rrinë lirshëm. Prodhimet prej pambuku janë shumë të mira për të thithur djersën.

Rrobat e rënda dhe të errëta thithin nxehtësinë, por kini parasysh se disa materiale nuk janë pengesë e mjaftueshme për rrezet e rrezikshme ultraviolet.

Do të ishte ide e mirë që të mbani kapele dielli me strehë. Mbani syze dielli për të mbrojtur sytë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...