Home Këshilla të ndryshme Mbeti 13 herë shtatzënë vetëm për një arsye shokuse

Mbeti 13 herë shtatzënë vetëm për një arsye shokuse

Një grua në Kinë, ka mbetur shtatzënë 14 herë vetëm e vetëm që të mos e vuajë dënimin e burgut.

Gruaja e njohur vetëm si Zeng, ishte dënuar nga Gjykata me burg të përjetshëm, për një rast të korrupsionit në vitin 2005, njofton People’s Daily Online.

Por për shkak se ishte shtatzënë, gjykata në Urumqi – veri-perëndim të Kinës,  e kishte liruar atë me kusht në vitin 2005, përcjellë Gazeta Metro.

Pastaj, sa herë që vinte koha që ajo të shkonte në burg, Zeng ngelej shtatzënë. Menjëherë pasi e siguronte lirim me kusht të radhës, ajo abortonte.

Prej vitit 2006, ajo ka mbetur shtatzënë 13 herë, ndërsa në një rast vetëm ishte shtirur.
Por me kërkesë të Byrosë së Drejtësisë, gruaja 39 vjeçe më në fund është burgosur.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...