Home Shëndetësi Mbijetoni karcinomën e gjirit

Mbijetoni karcinomën e gjirit

Mbijetoni karcinomën e gjiritGratë të cilat gjenden në fazën fillestare të karcinomës së gjirit, mund shumë të rrisin gjasat e mbijetimin duke ndërruar stilin e jetës, duke përfshirë ushqimin e rregullt dhe të drejtë si dhe aktivitet trupore deri në një masë të caktuar, njohtojnë studimet më të reja.

Sipas këtyre studimeve, ushqimi i rregullt dhe i drejtë përfshin rreth 5 vakte me pemë dhe perime në ditë kurse aktivitetet fizike do të thotë ecje e shpejtë rreth 6 herë në javë nga 30 minuta.
Kombinimi i ushqimit të drejtë dhe të pasur së bashku me aktivitetet fizike mund ti ndihmojë shumë.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...