Home Këshilla të ndryshme Mbroni shendetin e vesheve duke pertypur camcakez

Mbroni shendetin e vesheve duke pertypur camcakez

Ju mund të mbroni shëndetin e veshëve tuaj gjatë udhëtimeve me avion duke përtypur çamçakëz.

Gjatë kohës së ngritjes dhe uljes së avionit presioni i jashtëm ajror ndryshon shumë shpejt dhe në këtë rast mund të krijohen probleme serioze në veshin e mesëm.

Gëlltitja e shpeshtë, përtypja e diçkaje apo mbajtja e çamçakëzit ndihmon veshin e mesëm në ekuilibrimin e presionit. Specialistët gjithashtu këshillojnë konsumimin e ujit të bollshëm dhe qëndrimin larg pijeve të gazuara për një udhëtim të qetë ajror

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

(Disa) ushqime dhe kanceri, kronologjia e një lidhjeje të dyshuar!

U deshën 50 vjet për të kuptuar se stilet e jetesës, në radhë të parë ajo që në pjatë, janë në origjinë të në shumë se gjysmës së tumoreve Për të kujtuar rëndësinë e ndjekjes së një diete korrekte është Shoqata Italiane për Hulumtime të Kancerit (Airc), e cila është kthyer në 2,500 sheshe italiane me iniciativën ‘Portokalli i Shëndetit’. Të...