Me akupresurë ndihmohet shkrirja e kilogramëve

Akupresura është një metodë që ka zgjuar vëmendjen e VIP-ave në Hollywood dhe është ndjekur nga Madonna, Gwyneth Paltrow, Julia Roberts dhe Demi Moore.

Për zbutje të urisë: pika mbi buzën e epërme shtypet me gishtin tregues. Kjo përsëritet tri herë. Pastaj: me shtypje të fuqishme të pikës rreth katër centimetra mbi kapakun e gjurit, me gishtin e madh ose me atë tregues, ndikohet në nxjerrjen e toksineve nga organizmi.

Nëse dëshirohet të aktivizohet metabolizmi, atëherë me gishtërinj shtypet ana e majtë dhe e djathtë e lukthit, në të dy anët e kërthizës.

Akupresura është një teknikë masazhi në kuptimin më të gjerë. Ajo punon nëpërmjet një masazhi të veçantë, duke bërë presionin e saktë në pika të caktuara akupunkturale. /Telegrafi/

KËSHILLA TË NGJASHME