Mënyra efikase për të humbur peshë duke ecur

77Nëse doni të qëndroni në formë, por nuk ju pëlqen palestra, një alternativë mund të jetë shëtitja ose ecja, një ushtrim i thjeshtë natyror dhe që mund të bëhet lehtë nga kushdo.

Natyrisht kjo duhet shoqëruar me një dietë të shëndetshme, përndryshe të gjitha përpjekjet do të jenë të pavlefshme.

Për ta bërë më të efektshme, sipas natyrës së gjithkujt, ju rekomandojmë disa tipe ecjesh:

– ecje të shoqëruar me ushtrime të thjeshta.

– ecje të shpejtë.

– ecje të qetë.

– ecje të qetë duke dëgjuar muzikë.

– ecje të gjatë.

– ecje në shoqërinë e miqve.

– ecje në fshat /kodra rreth qytetit.