Home Këshilla të ndryshme Mënyra për ta parandaluar ftohjen

Mënyra për ta parandaluar ftohjen

Disa nga problemet më të rënda kronike si thartirë në stomak dhe dhimbja e shpinës mund të shkaktohen nga pozita e gabuar e gjumit.

Edhe pse të gjithë e dimë se sa e rëndësishme është të shijosh një gjumë të mirë, nuk ka të bëjë vetëm me atë që ju mund të ndjeheni të qetë, pasi duhet të jetë më shumë rreth asaj se çfarë është më e mira për trupin tonë.

Më poshtë keni disa nga problemet me të cilat ndeshemi në jetën tonë dhe që lidhen me pozitat më të zakonshme të pasakta të gjumit.

1.Thartirë në stomak

2. Shkakton dhimbje të shpinës

3. Mund të shkaktojë probleme kronike në qafë

4. Tek shtatzënat mund të bëjë presion shtesë tek fëmija

5. Mund të shkaktojë rrudha të fytyrës

6. Shton presion të panevojshëm në gjoksin tuaj dhe mund të shkaktojë probleme

Ndërsa nëse flini në anën tuaj të majtë atëherë jeni më të shëndetshëm.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...