Home Teknologji Internet Mesazhe private edhe në Facebook Pages

Mesazhe private edhe në Facebook Pages

Gjatë kësaj jave është zbuluar se Facebook është duke e testuar një funksion të ri në kuadër të faqeve, i cili do tu mundësonte administratorëve të tyre komunikimin privat.

Lajmi për testimin e këtij funksioni është bërë i ditur nga WeAreSocial, ndërsa tani është vetë rrjeti social Facebook që e ka konfirmuar një gjë të tillë.

Shërbimi i ri i dërgimit të porosive private brenda faqeve i lejon pronarët e faqeve të komunikojnë privatisht dhe jo vetëm përmes murit.

Megjithatë, asnjë informacion nuk është dhënë lidhur me datën e fillimit të shërbimit për përdoruesit e Facebook të cilët posedojnë një faqe të caktuar në këtë rrjet social.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...