Home Këshilla të ndryshme Meshkuj, këto janë të gjitha këshillat që duhet t’i dini për qethje...

Meshkuj, këto janë të gjitha këshillat që duhet t’i dini për qethje dhe rrojë

Ka disa gjëra të caktuara të cilat çdo mashkull duhet t’i dijë për t’u kujdesur për pamjen e vet.

Gjithmonë tregoni berberit se sa kohë ka kaluar qysh nga hera e fundit kur i keni prerë flokët

Berberët e dinë sa kohë i nevojiten flokëve të rriten, prandaj, nëse ju tregoni se sa kohë ka kaluar qysh nga prerja e fundit, ata mund ta imagjinojnë se si i keni pasur flokët atëherë, transmeton Telegrafi.

Përshtatni flokët me formën e fytyrës

Nëse keni fytyrë rrethore, preni flokët më shumë anëve. Por, nëse keni fytyrë më të gjatë, kërkoni flokë më të gjatë anëve.
1

Preni flokët çdo një muaj

 Nëse keni flokë të shkurtra, këtë duhet ta bëni më shpesh, por nëse i keni flokët e gjata, atëherë është në rregull të pritni një muaj deri në një muaj e gjysmë.

Pastroni flokët vetëm tri herë në javë

Shumica e profesionistëve të flokëve pajtohen se flokët duhet të pastrohen më së shumti tri herë brenda jave. Disa berberë, si Van Capizzano, këshillojnë edhe shmangien e shamponit.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...