Home Këshilla Seksuale Meshkujt dashurohen tri herë më shpejtë se femrat

Meshkujt dashurohen tri herë më shpejtë se femrat

Studimi i ri nga Universiteti i Pensilvanisë konfirmon se meshkujt bien në dashuri tri herë më shpejt se femrat. Femrat janë më pragmatike kur bëhet fjalë për dashuri, ndërsa fjalën të dua ju duhet më shumë kohë për ta thënë se sa që ju duhet meshkujve.

Meshkujt shpesh pas takimit të parë e vendosin nëse ajo është e vërteta, ndërsa femrat bien në dashuri për një kohë më të gjatë, madje ju nevojiten disa muaj. Një e katërta e meshkujve që morën pjesë në këtë studim, thotë se ata besojnë në dashuri në shikim të parë dhe se mund të dallojnë partnerin e jetës së tyre në një moment të vetëm.

Rezultatet e anketës treguan se femrat kanë tendencë të konsultohen me familjen dhe miqtë para se të bien në dashuri. Për të rënë në dashuri mund t’ju marr kohë më e gjatë, një muaj apo më shumë.

Në saktësisht të njëjtat rezultate erdhi edhe studimi i kryer në Britaninë e Madhe, ku konstatohet se femrat bien në dashuri më rrallë se sa meshkujt. Në fakt, shumica e femrave që morën pjesë në studim u përgjigjen se ato mund të dashurohen vetëm një herë në jetën e tyre.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Pse duhet ta kontrolloni gjithmonë skadencën e ujit në shishe?

Data e skadimit e ujit të ambalazhuar në shishe plastike është data kur plastika fillon të prishet dhe lëshon kimikatet e saj në ujë. Është njohuri e zakonshme që ju nuk duhet të pini nga shishet e ujit që keni lënë në një makinë të nxehtë, sidomos kur temperaturat e motit janë të larta. Por kur është hera e fundit që...