Home Këshilla Seksuale Meshkujt joshin 43 minuta në ditë

Meshkujt joshin 43 minuta në ditë

Midis 18 dhe 50 vjet , meshkujt në flirt i shpenzojnë 11 muaj e 11 ditë. Gratë edhe në të njëjtën periudhë e fokusojnë shikimin e tyre në gjashtë meshkuj të ndryshëm gjatë njëzet minuta çdo ditë. Kjo do të thotë se gjatë gjithë jetës, shpenzojnë gjashtë muaj në flirt me pjesëtarët e gjinisë më të fortë.

Për disa meshkuj kjo është mënyrë e jetës, të tjerët ndërkaq heshtin për të, por e vërteta është se, mesatarisht, pjesëtarët e gjinisë më të fortë gjatë jetës shpenzojnë një vit për flirt me femrat.

Hulumtimi ka treguar si meshkujt flirtojnë 43 minuta në ditë. Taktikat joshëse gjatë ditës i zbatimit tek dhjetë gra.

Gratë nuk janë të prirura të shikojnë me ngulm dike në sy dhe shpesh pushim kontaktin me sy, ndërsa meshkujt kanë më shumë gjasa të shikoj ngultas

Midis 18 dhe 50 vjet , meshkujt në flirt i shpenzojnë 11 muaj e 11 ditë. Gratë edhe në të njëjtën periudhë e fokusojnë shikimin e tyre në gjashtë meshkuj të ndryshëm gjatë njëzet minuta çdo ditë. Kjo do të thotë se gjatë gjithë jetës, shpenzojnë gjashtë muaj në flirt me pjesëtarët e gjinisë më të fortë.

Studim i zbatuar nga Kodak ka treguar se një numër i madh i të anketuarve lajkatojnë që pjesëtarë e gjinisë së kundërt I vështrojnë, ndërsa 16 për qind e grave kanë pranuar sesi ndjehen në siklet kur I vështron person e panjohur.

Madje 20 për qind të seksit të bukur konsiderojnë si fyese vështrimet joshëse të meshkujve.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...