Meshkujt me mjekërr janë më të …!

Burrat u fotografuan të pastërta, pesë ditë pas rruajtjes, 10 ditë pas rruajtjes, dhe pastaj katër javë pas rruajtjes.

Mjekra është një detaj që e bën më tërheqës dhe më të bukur një mashkull në syrin e femrave.

Tashmë meshkujt që ndjekin trended më të fundit të modës janë dhe personat të cilët janë më të kërkuar dhe kanë një vëmendje më të madhe nga femrat.

Sipas një studimi të publikuar në Journal of Biology Evolutionary, ku pjesmarrëse ishin 8.500 gra që u kërkua të vlerësonin burrat me dhe pa mjekra për potencialin e tyre të të dashurit.

Burrat u fotografuan të pastërta, pesë ditë pas rruajtjes, 10 ditë pas rruajtjes, dhe pastaj katër javë pas rruajtjes.

Rezultatet ishin të habitshme: çdo grua preferonte njerëzit e tyre me flokë fytyrës. Sipas rezultateve të këtij studimi mjekra e plotë është dhe më e preferuara nga femrat.