Home Teknologji Internet Mësoni në YouTube

Mësoni në YouTube

 Mësoni në YouTubeYouTube ka hapur një vend të veçantë në faqen e vet – www.youtube.com/edu – për ti mundësuar njerëzve mësimin nëpërmjet uebit.

Faqja e famshme në Internet për shpërndarjen e videove, YouTube, ka hap një hapësirë në të cilën universitetet dhe shkollat e larta mund të botojnë videot e tyre.

Ideja është që në një hapësirë të caktuar në ueb të përfshihet video përmbajtje institucionet e arsimit të lartë, të cilat tashmë janë të pranishme kudo.

Projektet e reja në ueb nuk përfshijnë vetëm leksionet online, të projektuara posaçërisht për tu transmetuar online, por edhe video-klipe promovuese, si konferenca të rëndësishme dhe ligjërata të profesorëve. /ipko.net

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shtatzënë në kohë coronavirusi: Ç’duhet të dini

Shtatzënia në kohë pandemie, sigurisht që shoqërohet me frikë dhe dilema më të mëdha se ato në kohëra normale Shumë vajza/gra presin të sjellin në jetë fëmijët e tyre në një kohë kur e gjithë bota është izoluar nga frika e përhapjes së coronavirusit. Edhe në vende shumë të zhvilluara shtatzënat po konsiderojnë sërish lindjen nga shtëpia për të shmangur një...