Home Këshilla të ndryshme Mësoni si ta largoni mavijosjen nga sytë tuaj!

Mësoni si ta largoni mavijosjen nga sytë tuaj!

Mavijosja është një dukuri e bezdisshme qe i ndodh çdo njeriu nga faktorë te ndryshëm si lodhja e tepërt, pagjumësia, mosha etj.

Kjo mund të largohet brenda tri ditëve me tre produkte që të gjithë i kemi në shtëpitë tona.

Gjithçka që na duhet është gjysmë trangulli, gjysmë patate dhe dy lugë mjaltë.

Së pari qërojmë trangullin në fleta shumë të holla, pastaj njësojë edhe pataten, dhe iu hedhim sipër dy lugë mjaltë, ketë përzierje e vendosim poshtë syve ku kemi mavijosje rezultati do të shihet brenda tri ditëve nëse ky proces përsëritet.

 

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...