Home Teknologji MicroUSB për iPhone

MicroUSB për iPhone

Për tu përshtatur me rregullat e BE-së që kërkojnë mbushësit e standardizuar për telefonat celularë, nga Apple kanë ofruar adaptuesin i cili mundëson mbushjen e baterive të pajisjeve përmes konektorit microUSB.

Adaptuesi është gjithashtu në dispozicion në Britani të Madhe me çmim prej tetë funt, e me të mundësohet përdorimi i cilitdo microUSB kabllo për mbushjen e iPhoneit. Qëllimi i kësaj iniciative, të cilën në mes tjerash e kanë pranuar edhe Samsung, LG, Motorola dhe RIM, është që celularët e prodhuesve të ndryshëm të mund të mbushen me të njëjtin mbushës, e i cili ka konektorin microUSB.

Supozohet se ky adaptues do të dërgohet së bashku me iPhone 4S në mbarë tregun evropian.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shtatë ushqime për pastrimin rrënjësor të mushkërive

Përkujdesja për mushkëritë është një hap i shkëlqyer që mundëson mbrojtjen nga sëmundjet e ndryshme. Në këtë artikull do të mësoni për 7 ushqimet që pastrojnë dhe detoksifikojnë këtë organ të rëndësishëm. Çaji Jeshil Ekspertët rekomandojnë pirjen e një filxhani të ngrohtë me çaj jeshil përpara gjumit. Kjo do të ndihmojë të pastroni organizmin dhe mushkëritë nga toksinat, por edhe të ruajë shëndetin...