Home Ushqim Mjalta e ëmbël mjekuese

Mjalta e ëmbël mjekuese


Mjalta e ëmbël mjekuesKombinimi aromatik i mjaltës dhe i kanellës, jo vetëm qe është i këndshëm për te gjitha shqisat, por i eliminon edhe shenjat  ftohjes, dhimbjet endjeve, i shkrinë kilogramët e mjekon sterilitetin etj.

Këtij kombinimi te ëmbël qysh nga kohërat e kaluara i përshkruhen efekte mjekuese.

Kanella përmban vajra eterike, acide te cilat e shpejtojnë metabolizmi, gjithashtu ajo përmban një substance te ngjashme me insulinën  natyrore, e cila pengon rënien e shpejte te sheqerit ne gjak.

Derisa mjalti e përmirëson punën e te gjitha organeve, e I jep imunitet dhe force tere organizmit.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...